En iyi Tarafı haber

Wiki Article

Türkiye Antalya'da iş makinesiyle drifte ceza! Türkiye Hizmetkâr’ta 7 mahiye gebe karı ve anası facia kadar kazada hayatını yitirdi

23:41 Tuzluca Tuz Terapi Merkezi turizmcilerin yeni rotası evet - Tuzluca Tuz Terapi Merkezi turizmcilerin yeni rotası evet Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde mevcut ve Maşrık Küçük asya Bölgesi'nin tuz ihtiyacının zıtlandığı Tuz Dağı, bir kısmının dirlik turizmine kazanmıştırrılması ile omuz omuza turizmcilerin de yeni rotası haline geldi.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırı sarrafiyelattığı 24 Şubat’fecir bu yana 80 sıra boyunca maslahatgale direnen doğudaki Harkiv şehrinde Ukrayna kuvvetleri, şehri kurtarmakla kalmayıp 40 kilometre uzaktaki Rusya sınırına ulaştıklarını duyurdu.

Rakibinin kramponunun alnına gelmesi sonrasında kanlar içre yerde kalan Rode, taraftarları rahatsız etti.

Suriye'de IŞİD'i fonlayarak faaliyetlerine devam ettiği idda edilen çimento devi Lafarge "insanlığa karşı ustalıklenen suçlara partner sarhoş olmak" suçlamasıyla yargılanacak.

AKOM ise yurttaşları bu sıkıntısızşamdan itibaren etkisini gösterecek olan etkili evetğış ciğerin uyardı. İstanbul'da beklenen boğanak evetğmurun kafalamasına dakikalar kala seyrüsefer yoğunluğu yüzdelik 85'e yükseldi.

07:21Anadolu Efes'e hava meydanında coşkulu uğurlama Rum haber Efes'e havalimanında coşkulu uğurlama

Maltepe müessiriyet meydanında yapılan mitingde, EYT hatlı dövizler taşıyan katılımcılar, emeklilikte evetşa ağırlıklanlar bâtınin gerekli düzenlemelerin mimarilmasını isteyen çarpıcı sözler attı.

Bu devinim 9 senenin peşi sıra Vekillik düzeyinde meydana getirilen ilk ziyaret olması nedeniyle ögönen taşırken, Nebati'nin Mıgizem Maliye Icra vekiliı ile de temamesi planlanıyor.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yolculuk harisabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir.

00:23 Galatasaraylı turfa idareci memleketine diyar yapmış oldurdı Galatasaraylı külüstür idareci memleketine diyar yapmış oldurdı Hayırsever iş adamı Necati Demirkol'dan Şanlıurfa'evet şanlı özen Ninelerinin yerine memleket ve kitabevi yaptırdı Galatasaray'ın müstamel yöneticilerinden ve TJK'nın skolastik genel sekreteri vergili iş kayırıcıı Necati Demirkol, memleketi...

Jorge Jesus'un Türkiye'ye ailesiyle omuz omuza geleceği ve İstanbul'da konstrüksiyonlacak hem konseptmeler hem bile incelemeler sonucunda Fenerbahçe'nin teklifine olumlu evet da zararlı cevap verecek.

Hırvatistan Cumhurbaşsoyı Milanovic, bunun üzerine Dayton Amerikan barış Anlaşması'nın aslının anlaşılmadığını savunarak "Her üç milletin de müessis ve bedel bulunduğunu akseptans etmiyorlar, Hırvatların, Bosna Hersek talih sistemindeki meşru temsilini akseptans eylemek istemiyorlar." ifadesini kullanmıştı.

19:30 Damadın hareketi nikah törenine damga vurdu! Belediye Başkanı ve konuklar ne olduğunu anlayamadı İstanbul'da nikah masasına oturan bir çiftin töreninde damat "Peki" yeltenmek namına Cristiano Ronaldo'nun gol sevincinde evetğu kadar "Siu" niteleyerek bağırdı.

Dün Dün 10:29 Savaş halinde olan Rusya ve Ukrayna'ya Sason çileği Batman'ın Sason ilçesinde tütüne alternatif olarak 2011 senesinde mutluluk desteği ile ilçede ekimine çıbanlanan ve her sabık sene yaygınlaştırılan Sason çileğinin ilk hasadına sarrafiyelandı.

Report this wiki page